Flash 1 november 2018


Bowlen voor wens op wielen

Op maandagavond 26 november vindt de jaarlijkse, inmiddels traditionele, bowlingsavond van Wens op Wielen weer plaats op Center Parcs De Eemhof! Deze avond krijg je de kans om de prachtige wisselbeker te winnen en over te nemen van de winnaars van vorig jaar. Deelnemen kan voor €25,- per persoon of €150,- per baan incl. consumptie, bitterballen en veel gezelligheid. Met de opbrengst zullen de inmiddels drie(!) auto’s worden onderhouden zodat deze kunnen worden gebruikt tijdens Opkikkerdagen, Droomdagen, voor stichting heartbeat en voor individuele ritten voor kinderen die langdurig ziek zijn en een beroep op deze stichting doen.

Wil je er maandag 26 november vanaf 19.30 bij de Action Factory in de Eemhof bij zijn? Schrijf je dan snel in bij Ruud Sliphorst via info@opkikker.nl. Betalen kan contant op de avond zelf.


Stichting wens op wielen: de rit is eindig, de herinnering voor het leven.

ajax - go ahead eagles

Gisteren was de wedstrijd AJAX – Go Ahead Eagles. 50 Vrijwilligers van Stichting Opkikker vertrokken naar de Arena om deze wedstrijd bij te wonen. En ze zagen AJAX winnen met 3-0! We hopen dat alle fans een leuke avond hebben gehad. Maar foto’s zeggen meer dan duizend woorden..

Morgen: opkikkerdag

We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor morgen. Alle draaiboeken worden klaargemaakt, de laatste dingen worden geregeld op kantoor en de Eemhof wordt opgebouwd. En het belangrijkste: wij hebben er met zijn allen weer ontzettend veel zin in! We kunnen niet wachten op ruim vijftig gezinnen te ontvangen en compleet in de watten te leggen. Hebben jullie er ook zoveel zin in? Wie weet tot morgen!

de Koffie morning maand is voorbij!

De maand oktober is weer voorbij, dat betekend dat de Koffie Morning maand ook is afgelopen. Heb jij ook een Koffie Morning georganiseerd? Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd hoe het was! Wil je ons dit laten weten? Stuur jouw ervaring en opbrengst naar koffiemorning@opkikker.nl. En het leuke is: hiermee maak je meteen kans op één van onze mooie Koffie Morning prijzen!


Is jouw taart de Koffie Morning taart van 2018?

Heb jij een prachttaart gebakken of ben je van plan dit te gaan doen? Doe dan mee met onze Koffie Morning bakwedstrijd! Stuur voor zondag 11 november de foto in van jouw taart naar koffiemorning@opkikker.nl. De winnaar wint een publicatie in hét baktijdschrift van Nederland: Mjam Taart. Bekijk de voorwaarden voor deelname aan deze actie op onze website: https://opkikker.nl/bak-jij-de-mooiste-koffie-morning-taart.


Wij willen iedereen ontzettend bedanken die mee heeft gedaan aan de Koffie Morning.

Acties

datum


24 & 25 november

20 januari

wie

Peter de Wijs

Harry Jonk

waar

Groenrijk

Maak me fit

wat

Kraam

Cheque

Plaats

Zevenaar

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

We hebben dit keer geen openstaande hulpvragen. We willen iedereen bedanken die ons de afgelopen tijd hebben geholpen!