Flash 13 september 2018afscheid marcia

Afgelopen vrijdag, 7 september, was de dag toch echt aangebroken: de dag dat wij afscheid moesten nemen van Marcia. De afgelopen 16 jaar heeft Marcia zich ontzettend ingezet voor de stichting. In haar functie als plaatsvervangend directeur heeft ze het ene na het andere evenement op poten gezet. In die 16 jaar is er veel veranderd binnen de stichting en kunnen wij wel zeggen dat wij als stichting een stuk professioneler zijn geworden. Hier willen wij Marcia dan ook heel erg voor bedanken.

Afgelopen vrijdag stonden er tientallen medewerkers en vrijwilligers langs de rode loper om Marcia en haar gezin op te wachten, die thuis met de limousine waren opgehaald. Ook Marcia kreeg de keuze hoe zij onthaald wilde worden op de rode loper; en nátuurlijk koos zij voor het kikkersprongenapplaus! Dit was het begin van middag met onder andere veel mooie speeches. Onder het genot van een hapje en een drankje kon Marcia even bijpraten met iedereen die speciaal voor haar gekomen was. Uiteraard was ook het afscheid geheel in Opkikkerstijl voor zij weer de limousine instapte: op weg naar Arcen voor een welverdiend weekend weg met haar man Marco!

Bericht van Marcia:

Vol ontroering kijk ik terug op een prachtig afscheidsfeestje. Wat een ontzettend opkomst van vrijwilligers, relaties en collega’s. Voor mij was het hartverwarmend dat er zoveel mensen aanwezig waren, lieve mails en kaarten hebben gestuurd en mij ontzettend hebben verwend met prachtige onvoorstelbaar gulle cadeaus. Dank jullie wel voor een ontzettend fijne herinnering en een hele fijne samenwerking. Ik zal met een warm hart aan jullie blijven denken en ook de Opkikker blijft natuurlijk voor mij een bijzonder plekje houden, hoe kan dat ook anders. Voor mij geen gedag maar een welgemeend tot ziens! Ik wens iedereen heel veel goeds, dikke knuffel, ook namens Marco en de kids en kleinkids, nogmaals dank jullie wel!! Marcia

Harry, welkom!

Afgelopen maandag, 10 september, is Harry Jonk op het secretariaat begonnen. Hij gaat zich iedere maandag bezighouden met de statiegeldactie. We willen Harry Jonk hartelijk welkom heten en bedanken voor zijn inzet!

Opkikkerdagen

Helpen In september en oktober

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de vijf (!) evenementen die op de planning staan. Volgende week vrijdag 21 én zaterdag 22 september staan de eerste twee Opkikkerdagen van deze maand op de planning. Vervolgens zullen we zaterdag 29 september en zaterdag 6 oktober klaarstaan voor de Opkikkerdag en zal dit laatste weekend ook het Geef en Neem het Ervan weekend plaatsvinden.


We zijn al deze Opkikkerdagen nog op zoek naar mannen en/of vrouwen die onze beautysalon kunnen bemannen. Dus ben jij visagiste, ken jij iemand die de mooiste vlechten kan maken of kun jij heel goed masseren, laat dit ons dan weten! De Opkikker beautysalon staat bekend als de plek waar gezinnen even helemaal tot rust komen.


Daarnaast zijn wij voor de Opkikkerdag van zaterdag 22 september nog op zoek naar een kok en voor zaterdag 6 oktober op zoek naar iemand die een leuke, creatieve workshop kan geven aan onze gezinnen.

Samenwerking met CleanLease verlengd!

Yes! We hebben goed nieuws! Dinsdag zijn Ruud en John op gesprek geweest bij CleanLease, al jarenlang een sponsor van Stichting Opkikker. Zij hebben ons laten weten ons ook de komende twee jaar te blijven steunen. Dat betekent dat we nog veel Opkikker vrachtwagens langs zullen zien komen en nog vaker kunnen genieten van het Geef en Neem het Ervan weekend! CleanLease, bedankt!!

De eerste koffie morning pakketten zijn verstuurd!


Met troepen medewerkers en vrijwilligers zijn wij de afgelopen twee weken druk in de weer geweest om de eerste – ruim 1700 – Koffie Morning pakketten klaar te maken en te verzenden! Iedereen die heeft meegeholpen: bedankt!

Acties

datum

24 september

11 november

wie

Ruud Sliphorst

Harry Jonk

waar

UMCG

Sportcentrum Maak Me Fit

wat

Cheque

Cheque

wat

Utrecht

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Sponsorloop cheque Kloosterzande

In Kloosterzande is een mooie sponsorloop gehouden op Basisschool ’t Getij. De kinderen hebben hun best gedaan en een bedrag van € 667,- ingezameld voor Stichting Opkikker. Zij hopen binnenkort een symbolische cheque te mogen overhandigen aan een vrijwilliger. Heb jij tijd en ben je in de gelegenheid om dit voor ons op te pakken? Datum en tijdstip zijn in overleg. Reageer dan via lotte@opkikker.nl.

Statiegeldactie Budel

De Albert Heijn in Budel heeft met de statiegeldactie voor Stichting Opkikker € 288,- opgehaald. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die bij deze Albert Heijn de opbrengst wilt ophalen. Mocht je tijd hebben stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Vlaardingen

In de hele maand september kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Jumbo in Vlaardingen. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die tussen 1 oktober en 14 oktober tijd heeft om het statiegeld op te halen bij deze Jumbo. Mocht je tijd hebben stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Stellendam

Wel 3 maanden lang kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Plus in Stellendam. De actie is begonnen op 1 augustus en duurt nog tot 31 oktober. Het lijkt ons daarom leuk als een vrijwilliger uit de buurt van Stellendam het statiegeld ophaalt tussen 1 november en 15 november. Mocht je dan tijd hebben, stuur een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Maastricht

Tussen 1 oktober en 31 oktober kan je je statiegeldbonnen voor Stichting Opkikker inleveren bij de Jumbo Brusselsepoort in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het statiegeld wilt ophalen van deze actie tussen 1 november en 15 november. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl