Flash 14 december 2018


De Opkikkerdag is in volle gang!

Het zonnetje schijnt, er rijden stoere auto’s langs, boven hoor je de helikopter vliegen en ook binnen in de Opkikkerlanden is er volop bedrijvigheid. De Opkikkerdag is in volle gang op Center Parcs de Eemhof! 20 gezinnen werden vanmorgen ontvangen door hun persoonlijke vrijwilliger en zijn inmiddels verrast met talloze activiteiten. Straks zullen de gezinnen gaan genieten van een uitgebreid dinerbuffet. Eet smakelijk allemaal!

stichting opkikker zoekt projectmanager fondsenwerving


Goed nieuws! Er is weer een kans om te komen werken bij onze mooie stichting.


We zijn op zoek naar een projectmanager voor onze afdeling fondsenwerving. Vind je het leuk om voor diverse fondsenwervende projecten, als een spin in het web, alles tot in de puntjes te regelen? Ben je commercieel, nauwkeurig, sociaal, creatief en planmatig? Kun je een project zelfstandig naar een hoger niveau te tillen maar durf je in te grijpen wanneer een project niet oplevert wat je er van verwacht en ben je zelf in staat om nieuwe projecten te bedenken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


opkikkerdag 8 december

Afgelopen zaterdag stond er ook een Opkikkerdag op de planning. Het weer viel uiteindelijk gelukkig mee en we hebben er samen met de gezinnen weer een fantastische dag van gemaakt. Iedereen bedankt voor jullie inzet!

"De activiteiten waren ontzettend leuk en verrassend! Dit zijn activiteiten die je niet zo snel zelf zou meemaken, zoals de heli vlucht! Helemaal super! Maar ook alle persoonlijke aandacht maakt het een enorme fijne en positieve dag. Dankjulliewel, we hebben genoten!"

"In een woord GEWELDIG!

Meer dan leuk!

overweldigend!

Het meest bijzonders was de helikopter vlucht. Dat er zoveel vrijwilligers voor ons zijn, daardoor voel je je echt bijzonder!"

Acties

datum

13 december

14 & 15 december

17 december


18 december

18 december

20 december

21 december

20 januari


wie

Dana Wolswijk

Peter de Wijs

Dana Wolswijk & Nina Regterschot

Henk Horsman

Harry Jonk

Peter de Wijs

Ruud Sliphorst

Harry Jonk

waar

KDS de Goede Herder

Jumbo

Summa College


Woningstichting SWZ

Flori fresh

Basisschool de Klimroos

RSG Enkhuizen

Maak me Fit!

wat

Voorlichting

Kraam

Kraam


Cheque

Cheque

Kraam

Cheque

Cheque


Plaats

Almere

Zevenaar

Eindhoven


Zwolle

Hoofddorp

Roosendaal

Enkhuizen

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

De deen in koog aan de zaan

De Deen in Koog aan de Zaan heeft geld ingezameld voor Stichting Opkikker. Ze zouden het leuk vinden als iemand binnenkort de cheque komt ophalen bij hun in het filiaal. De dagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag komen voor hun het beste uit. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl