Flash 19 oktober 2018


Hoera! KIK. bestaat zes jaar!

Afgelopen donderdag 18 oktober bestond ons magazine KIK. zes jaar. KIK. is hét tijdschrift dat wij maken met én voor onze ambassadeurs. Ieder kwartaal valt dit tijdschrift weer bij ze op de mat, wat ook wel gezien wordt als een ‘Opkikker door de brievenbus’. Ook ontvangen diverse ziekenhuizen het magazine, zodat deze afleiding kan bieden aan de kinderen die in het ziekenhuis liggen en hun gezinnen. KIK. staat vol mooie verhalen over onze ambassadeurs, grappige weetjes en interviews. We zijn trots op het feit dat we al zes jaar dit mooie magazine uitbrengen en hopen dit nog langer te mogen doen! Natuurlijk had dit niet gekund zonder alle freelance fotografen en tekstschrijvers die zich belangeloos inzetten voor deze gezinnen. Hieronder vind je een aantal making off foto's!

AJAX kaarten

Kaarten voor de wedstrijd AJAX - Go Ahead Eagles op 31 oktober

Ajax neemt het in de 2e ronde van de KNVB Beker op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 31 oktober in de Johan Cruijff ArenA en zal om 20:45 uur beginnen. Dankzij de Ajax Foundation maak jij kans om hier gratis bij te zijn. De Ajax foundation heeft namelijk een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor de vrijwilligers van Stichting Opkikker. Omdat het om een beperkt aantal kaarten gaat, volgen wij het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Per vrijwilliger mag je 2 kaarten reserveren. Aanmeldingen kunnen uitsluitend door een mail te sturen naar lottedrieman@opkikker.nl.

Koffiemorning op kantoor

De maand oktober is de maand van de Koffie Morning. Afgelopen dinsdag 16 oktober hadden we op kantoor onze eigen koffie morning georganiseerd. We hebben lokale bedrijven en vrijwilligers uitgenodigd om gezellig een bakje koffie of thee te komen drinken met, niet te vergeten, allerlei lekkernijen. Ons personeel van kantoor had zich erg uitgesloofd, wat resulteerde in heerlijke taarten, koekjes, chocolaatjes etc..
Hiermee hebben wij 276,30 euro opgehaald voor de Opkikkerdagen! Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun bijdrage.

little big speakers gaat door

EsmeeAnne spreekt over ondernemerschap en doorzetten voor Abma Schreurs

Donderdag 18 oktober stond er weer een presentatie van Little Big Speakers op de planning. EsmeeAnne stond op een netwerk evenement van Abma Schreurs voor een groep ondernemers en vertelde haar verhaal, waar haar ondernemerschap en doorzettingsvermogen goed over kwam! De ondernemers waren er stil van. We zijn trots op EsmeeAnne en natuurlijk ook op het feit dat onze Little Big Speakers steeds vaker geboekt worden!

Acties

datum


18 oktober

19 oktober

26 oktober

20 januari

wie

Björn Eekhout

Dana & Jennifer

Marja Plantenga

Harry Jonk

waar

OBS de Brussel

SBS Beatrix

SN Voetbaldagen

Maak me fit

wat

Cheque

Cheque

Cheque

Cheque

Plaats

Blokker

Rotterdam

Hurdegaryp

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Sponsorloop P.c.b de olijfboom

In Almere is er door de leerlingen van P.C.B. De Olijfboom op 28 september heel hard gerend om zoveel mogelijk rondjes te rennen tijdens de sponsorloop. De leerlingen deden dit omdat ze doormiddel van een sponsorloop zoveel mogelijk geld probeerde op te halen voor Stichting Opkikker. De leerlingen zouden graag op 30 oktober om 9.00 uur een cheque overhandigen aan een vrijwilliger van Stichting Opkikker. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl .

TNT post

De medewerkers van TNT Duiven hebben het afgelopen jaar heel wat koffie gedronken. Dit deden ze niet alleen om dat ze het lekker vonden maar ook omdat ze met elk kopje € 0,05 doneerde aan het goede doel. Op 30 oktober verdelen ze dit geld onder 4 goede doelen. Stichting Opkikker is er hier een van! Lijkt het jou leuk om een korte presentatie van ongeveer 10 minuten te geven over Stichting Opkikker en daarna de cheque in ontvangst te nemen, mail dan naar lottedrieman@opkikker.nl. De presentatie en cheque overhandiging zullen plaats vinden tussen 14:30 en 17:00 uur.