Flash 20 september 2018vacature manager bedrijfsvoering

Zoals jullie weten, staat er sinds kort een nieuwe vacature bij ons open: de vacature voor de functie 'manager bedrijfsvoering'. Graag wijzen wij jullie erop dat er tot maandag 24 september gereageerd kan worden op deze functie. Dus ben jij of ken jij iemand die uitermate geschikt is voor deze functie? Onderneem dan snel actie!

Opkikkerdagen

21 en 22 september

Dit weekend staan er twee Opkikkerdagen op de planning. Morgen is het tijd voor een Kleine Opkikkerdag en ontvangen wij 18 gezinnen op Center Parcs de Eemhof. De rode loper is nog niet opgeruimd, of hij kan alweer neergelegd worden, want zaterdag 22 september verwelkomen wij nog eens ruim 50 gezinnen! Van prinsessen tot roofvogels en van sportauto's tot een VR-wereld. Alles is weer uit de kast gehaald! We wensen alle vrijwilligers die komen helpen heel veel succes. Maar vergeet vooral ook zelf niet te genieten!

29 september

Voor de Opkikkerdag van zaterdag 29 september zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die onze beautysalon kunnen bemannen. Kun jij masseren, mooie vlechten maken of ben jij de visagiste die wij zoeken? Laat dit ons dan weten!

Ambassadeur Anne organiseert een sponsoravond bij tennisclub be quick

Zaterdag 6 oktober is het niet alleen feest op de Eemhof (Geef en Neem), maar ook in Gouda! Ambassadeur Anne organiseert hier van 19:00 tot 23:00 uur een feest bij tennishal Be Quick. Er is onder andere een tennistoernooi en een Opkikker loterij georganiseerd. Ook zijn er genoeg hapjes en drankjes beschikbaar! Wat de motivatie is van Anne? Dat vertelt ze in haar brief, welke te zien is op bijgesloten afbeelding.

We wensen Anne en alle gasten heel veel succes en plezier!

opbrengst statiegeldactie 624 euro!


En de statiegeldactie blijft doorgaan! Afgelopen week haalde Erik de cheque op bij Albert Heijn Voorhof met een opbrengst van 624 euro! Een prachtig bedrag, ingezameld door klanten die hun statiegeldbon(nen) doneren. Fantastisch!

Acties

datum

24 september

11 november

wie

Ruud Sliphorst

Harry Jonk

waar

UMCG

Sportcentrum Maak Me Fit

wat

Cheque

Cheque

wat

Utrecht

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Sponsorloop cheque Kloosterzande

In Kloosterzande is een mooie sponsorloop gehouden op Basisschool ’t Getij. De kinderen hebben hun best gedaan en een bedrag van € 667,- ingezameld voor Stichting Opkikker. Zij hopen binnenkort een symbolische cheque te mogen overhandigen aan een vrijwilliger. Heb jij tijd en ben je in de gelegenheid om dit voor ons op te pakken? Datum en tijdstip zijn in overleg. Reageer dan via lotte@opkikker.nl.

Statiegeldactie Budel

De Albert Heijn in Budel heeft met de statiegeldactie voor Stichting Opkikker € 288,- opgehaald. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die bij deze Albert Heijn de opbrengst wilt ophalen. Mocht je tijd hebben stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Vlaardingen

In de hele maand september kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Jumbo in Vlaardingen. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die tussen 1 oktober en 14 oktober tijd heeft om het statiegeld op te halen bij deze Jumbo. Mocht je tijd hebben stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Stellendam

Wel 3 maanden lang kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Plus in Stellendam. De actie is begonnen op 1 augustus en duurt nog tot 31 oktober. Het lijkt ons daarom leuk als een vrijwilliger uit de buurt van Stellendam het statiegeld ophaalt tussen 1 november en 15 november. Mocht je dan tijd hebben, stuur een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Maastricht

Tussen 1 oktober en 31 oktober kan je je statiegeldbonnen voor Stichting Opkikker inleveren bij de Jumbo Brusselsepoort in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het statiegeld wilt ophalen van deze actie tussen 1 november en 15 november. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl