Flash 23 november 2018


De vrijwilligersdag

Afgelopen zondag vond de vrijwilligersdag van 2018 plaats. Deze dag ontvingen wij 62 Opkikker vrijwilligers die zich het afgelopen jaar twee of meer dagen hebben ingezet. Bij de Hoeve van Nunspeet stond hen een compleet programma vol teamuitdagingen te wachten! Het was weer ontzettend leuk om zoveel enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te hebben en het warme Opkikkergevoel samen te kunnen delen.

Dit was voor ons ook meteen het moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en de plannen voor 2019 kenbaar te maken. Deze informatie hebben wij dit jaar gebundeld in een boekje en aan iedereen meegegeven. Alle vrijwilligers kunnen het boekje ook digitaal bekijken via onderstaande button.

Op ons secretariaat zijn we op zoek naar:


Een administratief vrijwilliger donateurbeheer

Voor één dag in de week zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons wilt helpen met administratieve werkzaamheden rondom ons donateurbeheer. In overleg kunnen we besluiten welke dag dit wordt! Stuur een e-mail naar Danielle (daniellevink@opkikker.nl).

Een receptionist(e) (vrijwilliger)

Voor de volgende dagen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die onze receptie wilt bemannen. Als receptionist(e) ben je letterlijk en figuurlijk het gezicht van Opkikker. Je ontvangt gasten met een lach en aan de telefoon wilt iedereen het liefst blijven hangen. Gelukkig verbind je iedereen zo door, want jij weet als netwerker van kantoor precies bij wie iedereen moet zijn. Lijkt dit jou wat? Stuur dan een e-mail naar Danielle (daniellevink@opkikker.nl). Let op: het is ook mogelijk een dagdeel te komen.

Maandag: 08:30 - 13:00 uur

Dinsdag: 13:00 - 17:00 uur

Donderdag: 08:30 - 13:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Zet je NUON punten om in een donatie voor Stichting Opkikker!

Aan alle klanten van NUON: het is sinds kort mogelijk om je gespaarde punten te doneren aan Stichting Opkikker! Als klant van NUON kun je gratis punten sparen via het spaarprogramma van NUON Exclusief. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden voor dit programma, de rest gaat vanzelf! Hoe langer je klant bent, hoe meer punten je spaart. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor diverse doeleinden en sinds kort dus ook voor een donatie aan Stichting Opkikker.


Als stichting zijn wij erg blij dat NUON ons in het spaarprogramma heeft opgenomen. Op deze manier kunnen NUON klanten op een gemakkelijke wijze een positieve bijdrage leveren aan hun samenleving. De gedoneerde punten zetten wij in om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven, door hen volledig te laten ontspannen tijdens hun Opkikkerdag.

Acties

datum


17 november

23 november

24 & 25 november

30 november & 1 december

14 & 15 december

20 december

21 december

20 januari


wie

Ruud Sliphorst

Peter de Wijs

Peter de Wijs

Peter de Wijs


Peter de Wijs

Peter de Wijs

Ruud Sliphorst

Harry Jonk

waar

Ha Ra Nederland

Bassischool de Klimroos

Groenrijk

Jumbo


Jumbo

Basisschool de Klimroos

RSG Enkhuizen

Maak me Fit!

wat

Presentatie

Gastles

Kraam

Kraam


Kraam

Kraam

Cheque

Cheque


Plaats

Woudenberg

Roosendaal

Zevenaar

Zevenaar


Zevenaar

Roosendaal

Enkhuizen

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Jumbo heemskerk

Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december, vrijdag 14 december en zaterdag 15 december zal onze vrijwilliger Peter de Wijs met een kraampje bij de Jumbo Heemskerk in Zevnaar staan. Peter zal hier graag assistentie bij hebben door een van onze vrijwilligers. De dagen zullen van 09:00 tot 18:00 uur zijn. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl.

kds de goede herder

Alle leerlingen van KDS de Goede Herder in Almere zijn de afgelopen tijd druk bezig om allemaal verschillende kunstwerkjes te maken. Deze willen ze namelijk op 18 december verkopen. Ze zullen de helft van de opbrengst doneren aan Stichting Opkikker. Echter weten nog niet alle leerlingen wat Stichting Opkikker nou precies doet en zouden graag willen dat hier iemand over komt vertellen op 10 december. Mocht het je leuk lijken en ben je in de buurt van Almere op 10 december stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl.

Woningstichting SWZ in Zwolle

Woningstichting SWZ in Zwolle heeft een Goede Doelen Pot (GDP) die in 2004 is opgericht door het personeel. Medewerkers van SWZ doen maandelijks een donatie aan de GDP. Eén maal per jaar worden vanuit de leden van de GDP goede doelen aangereikt waarna 1 of meerdere goede doelen uitgekozen worden die een donatie ontvangen. De GDP kan dit jaar twee goede doelen blij maken. Eén van deze twee goede doelen is stichting Opkikker. Vanuit de GDP kunnen zij stichting Opkikker een bedrag van € 1.000,- schenken. Tijdens de kerstbijeenkomst op 18 december vindt een symbolische overdracht plaats d.m.v. het uitreiken van een symbolische cheque. Mocht het je leuk lijken om de cheque in ontvangst te nemen en kan je op 18 december om 16:30 uur in Zwolle zijn, stuur dan een mailtje naar lottedrieman@opkikker.nl.