Flash 28 september 2018Opkikkerdagen op 21 én 22 september

Zo, dat was nog eens een weekend! Niet één, maar twee Opkikkerdagen! Met een grote groep vrijwilligers en relaties stonden we weer klaar om in twee dagen tijd 69 (!) gezinnen van kracht te voorzien. Deze gezinnen beleefden één voor één een persoonlijk programma, met een persoonlijke vrijwilliger. Tientallen activiteiten waren er te beleven op de Eemhof. Wat was er weer veel uit de kast gehaald! Maar wat het fantastisch. Die lachende gezichten, een traan van geluk en die lieve reacties die zijn achtergelaten, het was weer een weekend voor in de boeken. Ik denk dat ik niet de enige ben die weer met een grote lach terugkijkt op het evenement dat we met zijn allen hebben neergezet! Bedankt iedereen voor jullie fantastische inzet!

Dam tot damweekend

22 en 23 september

Maar, alsof twee Opkikkerdagen nog niet genoeg was, vond dit weekend ook het Dam tot Damweekend plaats! Tientallen deelnemers van dit evenement vormden samen #teamopkikker en hebben het fantastische bedrag van € 18.207,- opgehaald! Om te beginnen bij de zaterdag: deze dag vond overdag de wandeltocht én de Dam tot Dam by Night (5 EM) plaats. Op zondag werd er gefietst voor Stichting Opkikker en was ook de klassieke Dam tot Damloop, waarbij tientallen hardlopers een afstand aflegden van ruim 16km. Helaas viel het weer tegen en hielden de deelnemers het niet droog. Dit maakt hun prestatie wel extra fantastisch! Ze wandelden, renden of fietsten daar wel, in de regen! Wandelaars, lopers en fietsers ontzettend bedankt voor jullie fantastische inzet. Hieronder vinden jullie de video van de klassieke Dam tot Damloop en een aantal foto’s!

29 september

Weer op naar de volgende Opkikkerdag!

De laatste twee hebben we pas net achter de rug en het is alweer tijd voor een nieuwe Opkikkerdag: zaterdag 29 september ontvangen we 53 gezinnen op de Eemhof! Maar natuurlijk benaderen we deze dag als geen ander: we halen alles uit de kast om deze gezinnen de dag van hun leven te bezorgen. 53 gezinnen weten zaterdagochtend niet wat ze te wachten staat. De ene na de andere verrassing zal zich voordoen. We wensen iedereen die komt meehelpen een goede dag toe. Maak er iets moois van!

Acties

datumwie

Harry Jonk

waar

Sportcentrum Maak Me Fit

wat

Cheque

wat

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Sponsorloop cheque Kloosterzande

In Kloosterzande is een mooie sponsorloop gehouden op Basisschool ’t Getij. De kinderen hebben hun best gedaan en een bedrag van € 667,- ingezameld voor Stichting Opkikker. Zij hopen binnenkort een symbolische cheque te mogen overhandigen aan een vrijwilliger. Heb jij tijd en ben je in de gelegenheid om dit voor ons op te pakken? Datum en tijdstip zijn in overleg. Reageer dan via lotte@opkikker.nl.

Sponsorloop cheque

Op 25 en 26 oktober zullen weer de SN Voetbaldagen zijn in sportpark de Warren in Hurdegaryp. Beide dagen zijn druk gevuld met leuke activiteiten. Op vrijdag vindt er een sponsorloop plaats voor Stichting Opkikker. De kinderen zouden het leuk vinden om rond 14:00 uur de cheque te overhandigen aan een van onze vrijwilligers. Lijkt dit jou leuk? Stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl