Flash 30 augustus 2018De kinderen van kinderopvang Super in Veenendaal hebben een nieuw plein gekregen. Om dat te vieren hebben ze een sponsorloop op hun nieuwe plein gehouden en daarmee geld ingezameld voor Stiching Opkikker!


Vrijwilligster Brigitte mocht de cheque in ontvangst nemen, hiervoor had de peutergroep zelfs een klein feestje georganiseerd! Na het maken van muziek en het zingen van liedjes was het tijd om de cheque - die prachtig was ingepakt - uit te pakken en te onthullen. Wat een prachtig bedrag hebben ze opgehaald, maar liefst €486,15 !!


Iedereen die hieraan heeft meegeholpen, Bedankt!

Ben en Bas, bedankt!!

Vorig jaar april genoten Ben en Bas, samen met hun ouders, van hun Opkikkerdag. Ze mochten champagne drinken in de limousine, zélf varen in de speedboot, achterop een stoere motor, vliegen in een helikopter én een potje lasergamen met zijn allen. Deze dag heeft het hele gezin een echte boost gegeven. Sindsdien zetten ze zich dan ook volop in als ambassadeur. Naast onder andere de vele mobieltjes en cartridges die ze hebben ingezameld, hebben ze zelfgemaakte cupcakes verkocht op het werk van hun vader. Hiermee haalden ze € 88,20 op. Ze overhandigden deze cheque afgelopen maandag aan John, die bij hen langs ging in Maastricht. Bedankt!


speciale ‘voetbal’ collecte in Doetinchem op 30-09

Vrijwilliger Peter de Wijs organiseert een wel heel speciale collecte op zondag 30 september! Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd De Graafschap-Willem II zullen alle bezoekers namelijk gevraagd worden om een donatie aan Stichting Opkikker. Om de collecte tot een succes te maken zijn wij opzoek naar vrijwilligers die ons collectantenteam willen versterken op deze dag. Help jij mee?


Wie: team van circa 15 collectanten

Wat: bezoekers vragen om een bijdrage aan Stichting Opkikker

Waar: Stadion De Vijverberg in Doetinchem van 12.30 tot circa 14.30 uur


Aanmelden kan via een e-mail naar: monara@opkikker.nl

Hulptroepen gezocht voor de Koffie morning en de grote clubactie

De koffie Morning én de Grote Clubactie gaan weer bijna van start! Dit betekend dat de voorbereidende werkzaamheden in volle gang zijn. Vanaf volgende week zullen we vanaf het secretariaat daarom Koffie Morning pakketen en boekjes voor de Grote Clubactie gaan verzenden. Voordat dit kan gebeuren moet er echter nog het een en ander samengesteld en klaargezet worden. Een enorme klus waar wij wel wat hulp bij kunnen gebruiken!


Onder het mom van vele handen maken licht werk: Heb je volgende week van maandag tot vrijdag tussen 10 en 16 uur ergens tijd om ons te helpen? Dan horen wij het graag! Het hoeft niet een hele dag te zijn, met een paar uurtjes zijn wij ook al enorm geholpen.


Aanmelden kan via een e-mail naar: monara@opkikker.nl

Acties

datum

2 september

September

September

11-nov

wie

Marco Döbelman

Henk van Buren

Lars Loois

Harry Jonk

waar

Koetshuis de Burcht

CBS Beatrix

Basisschool ‘t Getij

Sportcentrum Maak Me Fit

wat

Cheque

Voorlichting

Cheque

Cheque

wat

Leiden

Rotterdam

Kloosterzande

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Statiegeldactie Tilburg

Mocht je in de buurt van Tilburg wonen, lever dan vooral je statiegeldflessen in tussen 27 augustus en 23 september bij de Jumbo op het Wagnerplein. Je kan hier namelijk je statiegeldbonnen doneren aan Stichting Opkikker. Het zou de Jumbo leuk lijken als een vrijwilliger uit de buurt van Tilburg het statiegeld komt ophalen tussen 24 september en 7 oktober. Mocht je dit leuk lijken stuur dan een mail naar vrijwillger@opkikker.nl

Statiegeldactie Vlaardingen

In de hele maand september kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Jumbo in Vlaardingen. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die tussen 1 oktober en 14 oktober tijd heeft om het statiegeld op te halen bij deze Jumbo. Mocht je tijd hebben stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Stellendam

Wel 3 maanden lang kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Plus in Stellendam. De actie is begonnen op 1 augustus en duurt nog tot 31 oktober. Het lijkt ons daarom leuk als een vrijwilliger uit de buurt van Stellendam het statiegeld ophaalt tussen 1 november en 15 november. Mocht je dan tijd hebben, stuur een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Maastricht

Tussen 1 oktober en 31 oktober kan je je statiegeldbonnen voor Stichting Opkikker inleveren bij de Jumbo Brusselsepoort in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het statiegeld wilt ophalen van deze actie tussen 1 november en 15 november. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl