Flash 7 december 2018


Opkikkerdag 8 december

De decembermaand is een echte feestmaand. Pakjesavond, Kerst en oud en nieuw; het kan niet op! Maar daar blijft het niet bij; aankomende zaterdag 8 december én vrijdag 14 december staat er ook nog een Opkikkerdag op de planning. Zaterdag ontvangen wij 20 gezinnen die voor een dag alles even achter zich kunnen laten. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en hebben er met zijn allen weer ontzettend veel zin in! Aan de vrijwilligers die komen helpen: wij hopen dat jullie er ook zin in hebben. Tot morgen!

Wij zijn op zoek naar:


collectanten (omgeving) Almere

Woon jij in (in de buurt van) Almere en wil jij ons helpen in de week van 10-16 februari met collecteren voor de stichting? Wij zijn opzoek naar mensen die ons hierbij willen helpen. In overleg bepalen we welke straat of straten jij kunt gaan collecteren. Dit kan jouw eigen straat of directe omgeving zijn. Meld je dan nu aan en mail naar monara@opkikker.nl .

vrijwilligers die wij mogen interviewen

De afdeling PR/FW is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met een onderzoek voor onze nieuwe website. Het gaat om een kort interview op ons kantoor in Almere. Heb jij zin/tijd om ons hier op korte termijn mee te helpen? Meld je aan door een e-mail te sturen naar kelly@opkikker.nl.

ronde tafel 39

Stichting Opkikker is genomineerd voor de ronde tafel 39. De opbrengst van hun benefietdiner gaat naar een goed doel en samen met vier andere doelen zijn wij genomineerd! Om te winnen hebben wij jullie hulp nodig! Wat je moet doen:


1. Zoek op facebook de ronde tafel 39 Schouwen Duiveland.

https://www.facebook.com/RondeTafel39SchouwenDuiveland/

2. Vind deze pagina leuk

3. Zoek onze post en like deze https://www.facebook.com/RondeTafel39SchouwenDuiveland/photos/a.886410804816245/925597070897618/?type=3&theater


Help ons en wie weet zijn wij het goede doel voor de ronde tafel 39!

Acties

datum

14 & 15 december

17 december


20 december

21 december

20 januari


wie

Peter de Wijs

Dana Wolswijk & Nina Regterschot

Peter de Wijs

Ruud Sliphorst

Harry Jonk

waar

Jumbo

Summa College


Basisschool de Klimroos

RSG Enkhuizen

Maak me Fit!

wat

Kraam

Kraam


Kraam

Cheque

Cheque


Plaats

Zevenaar

Eindhoven


Roosendaal

Enkhuizen

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Jumbo heemskerk

Op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december zal onze vrijwilliger Peter de Wijs met een kraampje bij de Jumbo Heemskerk in Zevnaar staan. Peter zal hier graag assistentie bij hebben door een van onze vrijwilligers. De dagen zullen van 09:00 tot 18:00 uur zijn. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl.

kds de goede herder

Alle leerlingen van KDS de Goede Herder in Almere zijn de afgelopen tijd druk bezig om allemaal verschillende kunstwerkjes te maken. Deze willen ze namelijk op 18 december verkopen. Ze zullen de helft van de opbrengst doneren aan Stichting Opkikker. Echter weten nog niet alle leerlingen wat Stichting Opkikker nou precies doet en zouden graag willen dat hier iemand over komt vertellen op 10 december. Mocht het je leuk lijken en ben je in de buurt van Almere op 10 december stuur dan een mail naar lottedrieman@opkikker.nl.

Woningstichting SWZ in Zwolle

Woningstichting SWZ in Zwolle heeft een Goede Doelen Pot (GDP) die in 2004 is opgericht door het personeel. Medewerkers van SWZ doen maandelijks een donatie aan de GDP. Eén maal per jaar worden vanuit de leden van de GDP goede doelen aangereikt waarna 1 of meerdere goede doelen uitgekozen worden die een donatie ontvangen. De GDP kan dit jaar twee goede doelen blij maken. Eén van deze twee goede doelen is stichting Opkikker. Vanuit de GDP kunnen zij stichting Opkikker een bedrag van € 1.000,- schenken. Tijdens de kerstbijeenkomst op 18 december vindt een symbolische overdracht plaats d.m.v. het uitreiken van een symbolische cheque. Mocht het je leuk lijken om de cheque in ontvangst te nemen en kan je op 18 december om 16:30 uur in Zwolle zijn, stuur dan een mailtje naar lottedrieman@opkikker.nl.