Flash 7 september 2018Stichting Opkikker zoekt een teamleider bedrijfsvoering

Goed nieuws! Er is weer een kans om te komen werken bij onze mooie stichting. Op het secretariaat is er een vacature vrijgekomen voor 'teamleider bedrijfsvoering'. Misschien is het wat voor jou of ken jij de perfecte kandidaat. Laat het ons weten!


Zijn samenwerken, inspireren en verbinden jouw tweede natuur en ben jij ervan overtuigd dat je de bedrijfsvoering van Stichting Opkikker op een hoger niveau kunt tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een teamleider bedrijfsvoering. Naar een teamleider die zijn team goed weet te managen en mogelijkheden ziet tot verbetering en efficiency. We zijn benieuwd wie er binnenkort bij ons aan de koffietafel zit:-).

Stijn en ingo lopen én rollen de dam tot dam by night

Zaterdag 22 september is de Dam tot Dam by night. Deze avond wordt er door duizenden hardlopers een afstand van 5EM, oftewel 8 KM, afgelegd. Dit doen zij op de maat van de muziek en de gezellige lampen die door de hele stad hangen. Twee van de deelnemers zijn wel héél bijzonder: Stijn en Ingo. Stijn gaat deze afstand namelijk niet lopen, maar rollen (met zijn rolstoel)! Dit doet hij samen met Ingo, de zoon van Ruud. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk Opkikkervrienden hen deze avond bijstaan. Dus heb jij nog niets te doen? Kom deze helden onthalen bij de finish!


Bericht van Stijn: Ik ben Stijn Geene en ik ben 15 jaar oud. Ik heb een vorm van jeugdreuma daarom heb ik een Opkikkerdag gekregen. Een dag waarin je heel je ziekte kan vergeten en allemaal leuke dingen gaat doen, echt een super dag!! Na deze dag is mij gevraagd om ambassadeur te worden en ik heb natuurlijk meteen ja gezegd! Ik wil dat ieder ziek kind zo'n dag mee kan maken maar daar is natuurlijk ook geld voor nodig. Ik heb al vele acties georganiseerd en nu wilde ik erg graag de dam tot damloop by night editie gaan rollen met mijn rolstoel om geld op te halen voor stichting Opkikker! Dit ga ik samen doen met Ingo Sliphorst, wij gaan samen zo veel mogelijk geld op halen voor stichting Opkikker. Helpen jullie ons mee om geld op te halen voor stichting Opkikker??


Wil je deze twee mannen steunen? Doe een bijdrage via pifworld!

speciale ‘voetbal’ collecte in Doetinchem op 30-09

Vrijwilliger Peter de Wijs organiseert een wel heel speciale collecte op zondag 30 september! Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd De Graafschap-Willem II zullen alle bezoekers namelijk gevraagd worden om een donatie aan Stichting Opkikker. Om de collecte tot een succes te maken zijn wij opzoek naar vrijwilligers die ons collectantenteam willen versterken op deze dag. Help jij mee?


Wie: team van circa 15 collectanten

Wat: bezoekers vragen om een bijdrage aan Stichting Opkikker

Waar: Stadion De Vijverberg in Doetinchem van 12.30 tot circa 14.30 uur


Aanmelden kan via een e-mail naar: monara@opkikker.nl

vanmiddag nemen we op gepaste wijze afscheid van Marcia.

Na 16 jaar is het moment nu toch echt aangebroken: Marcia gaat Stichting Opkikker verlaten. Vanmiddag nemen we op gepaste wijze afscheid van haar. Volgende week vertellen we hier meer over in de flash!

Acties

datum

13 september

24 september

11 november

wie

Henk van Buren

Ruud Sliphorst

Harry Jonk

waar

CBS Beatrix

UMCG

Sportcentrum Maak Me Fit

wat

Voorlichting

Cheque

Cheque

wat

Rotterdam

Utrecht

Tuitjenhorn

Helpen bij een actie?

Statiegeldactie Tilburg

Mocht je in de buurt van Tilburg wonen, lever dan vooral je statiegeldflessen in tussen 27 augustus en 23 september bij de Jumbo op het Wagnerplein. Je kan hier namelijk je statiegeldbonnen doneren aan Stichting Opkikker. Het zou de Jumbo leuk lijken als een vrijwilliger uit de buurt van Tilburg het statiegeld komt ophalen tussen 24 september en 7 oktober. Mocht je dit leuk lijken stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Vlaardingen

In de hele maand september kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Jumbo in Vlaardingen. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die tussen 1 oktober en 14 oktober tijd heeft om het statiegeld op te halen bij deze Jumbo. Mocht je tijd hebben stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Stellendam

Wel 3 maanden lang kan je je statiegeldbonnen inleveren voor Stichting Opkikker bij de Plus in Stellendam. De actie is begonnen op 1 augustus en duurt nog tot 31 oktober. Het lijkt ons daarom leuk als een vrijwilliger uit de buurt van Stellendam het statiegeld ophaalt tussen 1 november en 15 november. Mocht je dan tijd hebben, stuur een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl

Statiegeldactie Maastricht

Tussen 1 oktober en 31 oktober kan je je statiegeldbonnen voor Stichting Opkikker inleveren bij de Jumbo Brusselsepoort in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het statiegeld wilt ophalen van deze actie tussen 1 november en 15 november. Mocht dit je leuk lijken stuur dan een mail naar vrijwilliger@opkikker.nl