Wat de gezinnen nog graag met jullie willen delen:

Na afloop vullen alle gezinnen een formulier in. Op dit formulier vertellen ze ons wat ze ervan vonden. Hieronder delen we een aantal van deze quotes met jullie!

“Super duper leuk. We vonden het heel spannend! Maar het heeft onze verwachting over troffen. Een groot compliment voor de stichting maar een groot dank je wel aan onze vrijwilliger.”
“Superr tof! Wij hadden ook een hele toffe begeleider. We willen iedereen super bedanken voor deze toffe dag. Alle vrijwilligers, sponsoren, die dit mogelijk gemaakt hebben.”
“Geweldig, een groot avontuur, enorm overweldigend. Voor elk kind zat er een droomwens bij. Begeleiding was erg fijn en goed en ook de organisatie. We nemen een prachtige herinnering mee naar huis. Onwijs bedankt.”
“Een dag om nooit te vergeten. Een dag om te genieten, te beleven met volop tijd voor elkaar.”
“Fantastisch, ontroerend, hartverwarmend, gezellig, bijzonder en spannend. Heel erg bedankt voor alle aandacht voor onze kinderen. De helikopter bracht ons nog dichterbij de zon. Onze dag kon niet meer stuk. Groeten en bedankt.”
“Super !! Leuk, verrassend en fantastisch georganiseerd. We hebben alle vier ontzettend genoten van deze dag en zijn echt Opgekikkerd. Wat een feest. Heel veel dank aan de vrijwilligers.”
“Fantastisch, we hebben erg genoten van alle onvergetelijke activiteiten. Het was allemaal zeer goed georganiseerd en we hebben een zeer geslaagde dag gehad met enthousiaste begeleiders.”
“Super!! We hadden een heel mooie mix van intensieve en rustige onderdelen maar allemaal leuk, interessant en spannend. Dank !!”
“Geweldig, leuke activiteiten voor alle leeftijden en een leuke gastvrouw. Goed georganiseerd.”