Tijdlijn OPKIKKERdagen


JANUARI - JUNI

9

OPKIKKERDAGEN

2

AMBASSADEURSDAGEN

1157

OPGEKIKKERDE GEZINNEN

JANUARI

20 Januari
Opkikkerdag


De aftrap van onze Opkikkerdagen hadden we dit jaar op zaterdag 20 januari. Er stonden wel 15 gezinnen klaar om van ons een welverdiende opkikker te krijgen! Dit keer hadden we een extra speciale eindshow, zangeres Kristel zong namelijk verzoeknummers! Gezinnen konden ter plekke een nummer kiezen die dan voor ze werd gezongen, iets wat met veel enthousiasme werd ontvangen. We hebben een filmpje van een gezin ontvangen die de impact hiervan laat zien.

FEBRUARI

17 Februari
Opkikkerdag


Op zaterdag 17 februari vond voor 18 gezinnen hun persoonlijke Opkikkkerdag plaats. Het bijzondere aan deze dag was dat de helft van de gezinnen dit keer was aangemeld door Stichting Droomdag. Deze gezinnen hebben ook een echte verwendag verdiend, omdat één van de ouders ernstig ziek is. Deze samenwerking zal gedurende het jaar worden voortgezet. Voor de gezinnen was het een dag om van te genieten, “zulke mooie dingen gedaan, echt gaaf!” was een van de reacties die we kregen. Daar doen we het voor!

MAART

10 Maart
Opkikkerdag


Zaterdag 10 maart hadden we een Opkikkerdag met maar liefst 50 gezinnen. Een hele bijzondere dag, vooral voor het gezin van David. Dit gezin bestaat namelijk maar liefst uit 10 kinderen! Een uitje met iedereen is al uniek, laat staan een Opkikkerdag met iedereen! "We hadden van Stichting Opkikker te horen gekregen dat we ons 's ochtends vroeg moesten melden bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Wat er die dag allemaal op het programma stond daar hadden we geen idee van. De aankomst was sowieso al heel leuk, maar de dag zelf was echt geweldig. Wat we allemaal hebben gedaan? Dat is bijna teveel om op te noemen." Aldus de familie.

17 Maart
Opkikkerdag


Een week later was het alweer zo ver! Op zaterdag 17 maart was er alweer een nieuwe Opkikkerdag, ditmaal met 18 gezinnen die wel een opkikker konden gebruiken. Weer waren vele blije gezichten te zien. Speciaal was dit keer dat sommige gezinnen een uitje hadden naar Aviodrome! Hier werden ze geheel in stijl naartoe gebracht en van opgehaald.

APRIL

7 April
Opkikkerdag


Op zaterdag 7 april mochten we 10 gezinnen ontvangen op Center Parcs de Eemhof. Het was lekker weer en daardoor extra genieten voor de gezinnen. De reacties van de gezinnen waren weer lovend, zo reageerde een gezin met "Zo fijn om even geen zorgen te hebben". Daar doen we het natuurlijk voor!

14 April
Opkikkerdag


Ook op zaterdag 14 april stond er weer een Opkikkerdag op de planning, dit keer met 19 gezinnen die we mochten verwelkomen. Voor ieder gezin stond weer een speciaal met zorg samengesteld en op maat gemaakt programma klaar. Zo stond de kabouter weer klaar om gezinnen een rondleiding in haar kabouterhuis te geven, was de boef de politie weer eens te slim af en was het voor de brandweer weer een drukke dag met brandjes die geblust moesten worden.

21 en 22 April
Ambassadeursdagen


Op zaterdag 21 en zondag 22 april vonden onze ambassadeursdagen plaats, dit jaar in het Open Lucht Museum in Arnhem! Hier hebben we in twee dagen zo’n 850 gezinnen mogen verwelkomen, deze gezinnen hebben in het verleden een Opkikkerdag gehad en hebben daarna besloten ons nog wat extra te steunen door midden van ambassadeur zijn! Tussen de regulieren activiteiten van het museum had Opkikker een mooie plaats met extra activiteiten, alweer een welverdiende opkikker voor deze gezinnen. Tijdens deze dag is er naast het genieten met het eigen gezin, ook volop mogelijkheid voor lotgenoten contact. Voor onze nieuwe ambassadeurs stond er deze dagen nog een extra verrassing te wachten: Zij kregen een medaille tijdens onze eigen lintjesregen! Een welverdiend bedankje voor hun inzet. Bekijk de video voor een sfeerimpressie!

MEI

26 Mei
Opkikkerdag


Ook op zaterdag 26 mei vond er weer een Opkikkerdag plaats! Dit keer mochten we maar liefst 53 gezinnen ontvangen. De zon liet ons dit keer zeker niet in de steek, deze dag haalde een temperatuur van bijna 30 graden! Zowel een fotograaf als videograaf liepen deze dag rond om voor de stichting promotiemateriaal te maken, alle mooie momenten van deze dag zijn dan ook extra goed vastgelegd!

JUNI

16 Juni
Opkikkerdag


Op zaterdag 16 juni stonden we klaar voor 56 gezinnen om hún Opkikkerdag tot een groot succes te maken! Gezinnen werden meegenomen in onze wereld vol belevenissen. Wat extra bijzonder was, was dat gezinnen dit keer met een echte graafmachine aan het werk konden en opzoek mochten naar echte schatten! Daarnaast hadden we dit keer weer een fotograaf uitgenodigd om nog meer mooie foto's te maken. Binnenkort zullen we jullie hier meer van laten zien!

19 Juni
Opkikkerdag


Dinsdag 19 juni was het alweer tijd voor een Opkikkerdag. Dit keer met maar liefst 56 gezinnen! Er waren dit keer ook gezinnen van Dream 4 kids aanwezig die wel een opkikker konden gebruiken.

Naast dat gezinnen de wondere wereld van prinsen en prinsessen in konden stappen of konden ontspannen tijdens een welverdiende massage hadden we dit keer ook plek voor wat meer avontuur! Zo konden de gezinnen dit keer ook klimmen met defensie. Onze stoere gezinnen durfde flink de hoogte in te gaan! Ook konden gezinnen dit keer te water gaan. Niet met een boot, maar in een plastic bal gevuld met lucht! Dit bleek lastiger dan gedacht, want om daarin je evenwicht te houden was een hele uitdaging.