Kom in actie voor

Stichting Opkikker

Kom in actie voor Stichting Opkikker! We hebben een aantal leuke acties uitgewerkt, waar je gemakkelijk aan kunt deelnemen. Maar lijkt het jou leuk om al je creativiteit uit de kast te trekken en zelf een actie te organiseren? Dan juichen wij dit natuurlijk ook toe. We hebben op deze pagina een makkelijk overzicht gemaakt met allerlei soorten acties. Zoek hieronder de actie uit die het beste bij jou past en ga aan de slag! Gelijk enthousiast geworden? Mail naar info@opkikker.nl en we helpen je graag verder!

Ben je sportief?

Wordt onderdeel van #teamopkikker en doe mee met bijvoorbeeld het Dam tot Dam weekend! Dit jaar op 22 en 23 september. We hebben nog startbewijzen voor de Dam tot Dam by Night (5EM), de klassieke Dam tot Damloop (10 EM), de wandeltocht én de fietstocht. Voor ieder wat wils!

We zijn momenteel nog hard op zoek naar sportieve helden! Dus heb je zin in een uitdaging?

Wil je Een weekendje weg?

Ieder jaar krijg je de kans om tijdens het Geef en Neem het Ervan weekend in oktober een cottage te boeken op Center Parcs de Eemhof. De opbrengst van het weekend komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker! Naast de faciliteiten die het park zelf al biedt, organiseren wij een tal van extra Opkikker activiteiten. Dit jaar zal dit evenement plaatsvinden van 5 t/m 8 oktober. We hebben nog enkele cottages over, dus grijp je kans! Wees er snel bij, want op = op.

Ben je een verzamelaar?

Help mee om mobieltjes in te zamelen voor Stichting Opkikker. Voor iedere mobiele telefoon krijgen wij namelijk een vergoeding. De doelstelling voor 2018 is het inzamelen van maar liefst 100.000 telefoons! Vraag via www.mobieltjesactie.nl gemakkelijk een inzameldoos aan en help mee.

Ben jij een echte netwerker?

Wij zijn het gehele jaar op zoek naar collectanten. Is er geen collecteweek bij jou in de buurt, maar zou je wel willen collecteren voor de stichting? Organiseer dan zelf een collecteweek in jouw omgeving! Een eigen collecteweek organiseren is een hele prestatie, maar het is niet ingewikkeld. Met een portie enthousiasme is het begin al gemaakt! Uiteraard begeleiden we je hierin en helpen we jou waar nodig.

Hou je van bakken?

Dan is de Koffie Morning wat voor jou! Op 1 oktober is het Wereld Koffiedag! En om dat te vieren, breiden we de gezelligste actie van het jaar uit. Kies nu zelf een dag en maak deze extra gezellig en speciaal. Thuis, op de vereniging, in het buurthuis of op het werk. Op iedere plek waar jij graag komt, is een Koffie Morning op zijn plaats.

BEn je Veel in de supermarkt?

Doe mee aan de statiegeldactie! Vraag bij de servicebalie van jouw supermarkt of ze je willen helpen. Werken ze mee? Dan plaatsen ze een inzamel box bij de statiegeldautomaat waar klanten hun statiegeld bonnetjes in kunnen doen. En deze bonnetjes… zijn voor onze gezinnen goud waard!. Hiervoor hebben supermarkten vaak promotiemateriaal nodig van Stichting Opkikker. Laat dit weten en wij helpen je hierbij! Met een gemiddelde opbrengst van € 150,- per maand, is deze actie keer op keer een succes! Help jij mee om bij nóg meer supermarkten statiegeldbonnen in te zamelen?


NOORDELINGEN GEZOCHT

Voor de COOP en Jumbo gelden nog enkele spelregels. Om deze reden zoeken wij in het bijzonder naar personen die werkzaam zijn bij een van de twee supermarkten of vaak over de vloer komen als klant. Vind je het leuk om een actie te initiëren? Laat het ons weten! Het gaat om de supermarkten in de omgeving van: Noord-Holland, Flevoland, Friesland en Groningen

Organiseer je een evenement?

Boek één van onze Little Big Speakers! Wij hebben een aantal van onze ambassadeurs opgeleid tot motivational speakers (12-17 jaar). Ieder met een eigen, uniek verhaal. Ze combineren de rijke levenswijsheid van hun nu al turbulente leven met een onuitputbare kinderlijke positiviteit. Dit maakt een Little Big Speaker een aanwinst voor elk bedrijfsevenement of seminar. En het mooiste? Het boeken van een spreker staat gelijk aan een donatie aan Stichting Opkikker.

Zit jij of jouw kind op school?

Organiseer op school een actie voor Stichting Opkikker! Er is van alles mogelijk, van het houden van een spreekbeurt tot het organiseren van een sponsorloop. Lijkt dit jou wat? Schakel ons in! Zo kunnen wij, met onze kennis en ervaring, altijd advies geven en materiaal opsturen om te gebruiken tijdens je actie.

Zit jij bomvol creativiteit?

Heb je zelf een leuke actie in gedachte om te organiseren? Wat leuk! Wij begeleiden je graag waar mogelijk. Zo kunnen wij, met onze kennis en ervaring, altijd advies geven en materiaal opsturen om te gebruiken tijdens je actie!

Ben je een goede verkoper?

Steun ons door de Opkikkerloten van de Grote Clubactie te verkopen voor €3,- per stuk. Hiervan gaat €2,40 naar ons en daarnaast maken alle deelnemers ook nog eens kans op mooie prijzen!

Op een andere manier helpen?

We zijn ook altijd opzoek naar materialen! Kan je ons hierbij helpen? Stuur dan een e-mail naar info@opkikker.nl. Momenteel zijn wij vooral opzoek naar:


- Fotostudio materiaal: flitsers, achtergrondsysteem en achtergrondrollen

- 6 RVS afzetpaaltjes inclusief rode afzetkoorden, chroom met ronde kogelkop

- 50 thee/handdoeken (100 totaal)

- Grote decoratiestukken voor in de knutsel hut die opgehangen kunnen worden (bijv. mega potlood of een mega schaar van een meter)

- Mooie outdoor rode loper 2m breed, 10/15 meter lang

- 15 pastel schorten

- 10 pastel dekens (fleece)

- 2x kledingrek met haken

- Porselein stiften (kleuren)

- Cadeaus voor kinderen