uitnodiging backstage 2018

Stichting Opkikker presenteert: Backstage Culinair

wat

Vier Opkikker kinderen en twee professionele chef-koks gaan voor u de keuken in tijdens deze culinaire editie van Backstage. Samen blikken we deze avond terug op 2018.


wanneer

Datum: 19 december

Inloop: 18:00 uur

Starttijd: 18:30 uur

Eindtijd: 21:30 uur


waar

SPOTLIGHT

Amsterdamweg 1

1324RL ALmere


Een culinair spektakel

Na jarenlang chef-kok geweest te zijn van het sterrenteam van Defensie, goud gewonnen te hebben op Europese wedstrijden en zelfs gekookt te hebben voor koning Willem Alexander, heeft Casper nog maar één echte droom als chef-kok: een diner bereiden met een team van Opkikker kinderen.


Onder leiding van de chef-koks Casper en Robin zullen vier Opkikker ambassadeurs op 19 december exclusief voor jullie een drie-gangendiner bereiden. Een menu dat door Casper speciaal is samengesteld voor Backstage.


Wilt u meer te weten komen over Casper? Voor ons magazine KIK. hebben wij hem geïnterviewd over zijn beroep. Lees via onderstaande button het gehele interview.


aanmelden

We zouden het erg leuk vinden om u te mogen ontvangen op deze culinaire editie van Backstage. Aanmelden kan tot en met 3 december door onderstaand formulier in te vullen. Hopelijk zien we elkaar 19 december!