Uitzwaaifeest marcia

- Officiële uitnodiging -

Hierbij nodigen we jou uit voor het uitzwaaifeest van Marcia. De afgelopen 16 jaar heeft zij met veel passie en overtuiging gewerkt aan het opbouwen van onze prachtige stichting. 16 jaar lang heeft zij er alles aan gedaan om gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven te geven. Het spreekt voor zich dat wij haar kracht enorm gaan missen. Niet alleen als collega, maar ook als warm persoon die altijd voor de Opkikkergezinnen én ons heeft klaargestaan.


Over een aantal weken slaat Marcia een nieuwe weg in, als directeur van Best Buddies. Met elkaar hopen wij haar Opkikkertijdperk mooi af te sluiten, door middel van het uitzwaaifeest op vrijdag 7 september van 15:00 tot 18:00 uur. We hopen jullie allemaal te zien!

Datum: Vrijdag 7 september
tijdstip: 15:00 - 18:00 uur
Locatie:Versterkerstraat 3c, almere

We willen je vragen om 15:00 uur ook écht aanwezig te zijn. Om 15:15 uur zal Marcia, in Opkikker stijl, met haar gezin arriveren en verwelkomen we haar langs de rode loper. Ben je erbij? Laat dit dan weten via het formulier onderaan de pagina. Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 augustus.

marcia aan het woord


Marcia

"Vanaf 2002 ben ik, Marcia van Beek, intensief betrokken geweest bij Stichting Opkikker, 16 jaar van bouwen aan een stevige fundering voor een professionelere stichting. Na 16 jaar van bouwen en professionaliseren staat de organisatie van de Opkikker al enige jaren als een huis en is het nu tijd om een nieuwe weg in te slaan, een vervolgstap te maken. Sneller dan verwacht, per begin september, heb ik een nieuwe uitdagende baan aangeboden gekregen bij Stichting Best Buddies Nederland. Ik ga aan de slag, bij deze mooie stichting, als directeur. Daar kan en mag ik opnieuw bouwen aan een stevigere organisatie. Een organisatie waar ik mij verder kan ontwikkelen en waar, bij de stichting Opkikker opgedane kennis en mijn eigen competenties, in kan zetten om deze stichting verder te professionaliseren. Dit is iets waar mijn passie ligt. Ik zal Stichting Opkikker, haar vrijwilligers en alle warme contacten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan enorm gaan missen."

We zouden het erg leuk vinden als jij erbij bent om haar Opkikkertijd mooi af te sluiten. Je komst is natuurlijk al genoeg, maar wil je graag toch nog iets extra's doen, dan attenderen we je graag op het volgende!

afscheidskado

Wil je bijdragen aan het afscheidskado? Wat lief! Dit kan door een bedrag naar keuze over te maken naar NL79 INGB 0008071714 t.n.v. D. Vink o.v.v. 'Afscheid Marcia + Naam'.

Foto's van Marcia

Wat is het leuk om de oude doos weer open te doen en foto's te bekijken van de afgelopen 16 jaar. Heb jij nog een leuke foto van Marcia? Stuur deze dan naar ons! dianarijs@me.com.

Neem een kaartje mee

Het zou leuk zijn als iedereen een persoonlijk woordje op een kaartje schrijft en deze meeneemt vrijdag 7 september. Op het uitzwaaifeest staat een mand waar je deze in kunt achterlaten. Deze mand overhandigen we aan het eind van de dag!

Ben je erbij? Wij kijken uit naar je komst!

Omdat het uitzwaaifeestje voor een groot deel nog een verrassing is voor Marcia, willen we je vragen om (indien nodig) contact op te nemen met de ceremoniemeesters (Diana en Daniëlle) op hun privé mail/telefoonnummer.

E-mail Diana: dianarijs@me.com

Telefoonnummer Danïelle:06-50678488


Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 augustus.