Richtlijn voor aanmelding

Het kind heeft (onder andere) een fysieke aandoening. Het gezin heeft juist nu een steuntje in de rug nodig om weer door te kunnen gaan
Het kind ligt vaak in het ziekenhuis of moet daar veel heen voor poliklinische behandelingen/controles of is langdurig onder behandeling in een instelling met een multi-disciplinair behandeltraject· Het gezin heeft in het afgelopen jaar nog geen dag gehad van of met een andere stichting· Het gezin heeft in de afgelopen 5 jaar nog geen Opkikkerdag beleefd· Veel in de gezinssituatie draait (momenteel) om de ziekte en het ziekzijn· Eventuele broertjes en zusjes komen vaak onbedoeld op de tweede plaats en kunnen een Opkikker ook goed gebruiken.

Heb je een gezin op je netvlies? Neem dan contact op met Stichting Fitkids! Zij bepalen of het gezin daadwerkelijk uitgenodigd kan worden. Bespreek na goedkeuring vanuit Fitkids met het gezin of ze daadwerkelijk in aanmerking willen komen en zet de gegevens door naar Fitkids. Zij nemen vervolgens contact op met het gezin om een datum te bespreken en de aanmelding door te zetten naar Stichting Opkikker.