Stichting Opkikker

Wij zijn Stichting Opkikker. Wij zijn er om gezinnen met een langdurig ziek kind, met de leeftijd van 0 t/m 17 jaar, te laten ontspannen door middel van een Opkikkerdag en het vrijblijvende Ambassadeurschap. Hierdoor ontstaan er lichtpuntjes in een leven dat vol onzekerheid en zorgen zit en aangepast moet worden aan een langdurige ziekte die veel energie kost van een kind en overige gezinsleden.

Wat doet Stichting Opkikker

Wij organiseren Opkikkerdagen voor gezinnen waarvan één van de kinderen te maken heeft met langdurige ziekte. Tijdens deze Opkikkerdagen deze kinderen, maar ook hun broertjes, zusjes en ouders in het zonnetje gezet.
Dit wordt gedaan door het organiseren van diverse activiteiten die plaatsvinden tijdens deze opkikkerdagen. Zo hebben wij bijvoorbeeld meerdere sportwagens rijden, maken ze een ronde in een helikopter, wordt het gezin ontvangen in ons eigen kasteel of worden ze in de watten gelegd in onze beautysalon. En dit is nog maar een kleine greep aan alle activiteiten waar gezinnen van kunnen genieten.