Kom in actie voor

Stichting Opkikker

Kom in actie voor Stichting Opkikker! We hebben een aantal leuke acties uitgewerkt, waar je gemakkelijk aan kunt deelnemen. Maar lijkt het jou leuk om al je creativiteit uit de kast te trekken en zelf een actie te organiseren? Dan juichen wij dit natuurlijk ook toe. We hebben op deze pagina een makkelijk overzicht gemaakt met allerlei soorten acties. Zoek hieronder de actie uit die het beste bij jou past en ga aan de slag! Gelijk enthousiast geworden? Mail naar info@opkikker.nl en we helpen je graag verder!

word donateur!

Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons financieel steunen met een donatie? Dit waarderen wij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om gezinnen met een langdurig ziek kind de kracht te geven die zij zo hard nodig hebben. Éenmalig, jaarlijks of wekelijks? Het kan allemaal!

Ben je een verzamelaar?

Help mee om mobieltjes in te zamelen voor Stichting Opkikker. Voor iedere mobiele telefoon krijgen wij namelijk een vergoeding.Ook in 2019 verzamelen we weer telefoons! Vraag via www.mobieltjesactie.nl gemakkelijk een inzameldoos aan en help mee.

Ben jij een echte netwerker?

Wij zijn het gehele jaar op zoek naar collectanten. Is er geen collecteweek bij jou in de buurt, maar zou je wel willen collecteren voor de stichting? Organiseer dan zelf een collecteweek in jouw omgeving! Een eigen collecteweek organiseren is een hele prestatie, maar het is niet ingewikkeld. Met een portie enthousiasme is het begin al gemaakt! Uiteraard begeleiden we je hierin en helpen we jou waar nodig.

Organiseer je een evenement?

Boek één van onze Little Big Speakers! Wij hebben een aantal van onze ambassadeurs opgeleid tot motivational speakers (12-17 jaar). Ieder met een eigen, uniek verhaal. Ze combineren de rijke levenswijsheid van hun nu al turbulente leven met een onuitputbare kinderlijke positiviteit. Dit maakt een Little Big Speaker een aanwinst voor elk bedrijfsevenement of seminar. En het mooiste? Het boeken van een spreker staat gelijk aan een donatie aan Stichting Opkikker.

BEn je Veel in de supermarkt?

Doe mee aan de statiegeldactie! Vraag bij de servicebalie van jouw supermarkt of ze je willen helpen. Werken ze mee? Dan plaatsen ze een inzamel box bij de statiegeldautomaat waar klanten hun statiegeld bonnetjes in kunnen doen. En deze bonnetjes… zijn voor onze gezinnen goud waard!. Hiervoor hebben supermarkten vaak promotiemateriaal nodig van Stichting Opkikker. Laat dit weten en wij helpen je hierbij! Met een gemiddelde opbrengst van € 150,- per maand, is deze actie keer op keer een succes! Help jij mee om bij nóg meer supermarkten statiegeldbonnen in te zamelen?

Zit jij of jouw kind op school?

Organiseer op school een actie voor Stichting Opkikker! Er is van alles mogelijk, van het houden van een spreekbeurt tot het organiseren van een sponsorloop. Lijkt dit jou wat? Schakel ons in! Zo kunnen wij, met onze kennis en ervaring, altijd advies geven en materiaal opsturen om te gebruiken tijdens je actie.

Zit jij bomvol creativiteit?

Heb je zelf een leuke actie in gedachte om te organiseren? Wat leuk! Wij begeleiden je graag waar mogelijk. Zo kunnen wij, met onze kennis en ervaring, altijd advies geven en materiaal opsturen om te gebruiken tijdens je actie!